3 staf UMPSA dianugerahkan pangkat kehormat di bawah APMM - Saharudin, Ramli (UMPSA, 2024)
GEBENG, 22 Julai 2024 – Seramai tiga orang staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dianugerahkan pangkat kehormat di bawah Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM) baru-baru ini.