Yang di-Pertuan Agong (YDPA) Legasi Keunggulan Tamadun Melayu - Hasnah, Hussiin (UMPSA, 2024)
Pada 20 Julai 2024, telah berlangsung Istiadat Pertabalan Agong yang ke-17 di Istana Negara, Kuala Lumpur. Istiadat Pertabalan Agong merupakan sebuah majlis yang penuh istiadat bagi merasmikan penaikan takhta seseorang raja pemerintah yang telah dilantik sebagai Yang di-Pertuan Agong di Malaysia. Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar dilantik sebagai Yang di-Pertuan Agong ke-17 dan pelantikan ini berlangsung selama lima tahun berkuat kuasa mulai 31 Januari 2024.