UMPSA teroka kerjasama industri nanas bersama Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia LPNM - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 11 Julai 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) meneroka bidang industri nanas melalui kerjasama dengan Lembaga Perindustrian Nanas Malaysia (LPNM) dengan termeterainya memorandum perserfahaman (MoU) berkaitan penyelidikan, pembangunan dan pemerkasaan teknologi dalam industri nanas di Malaysia.