Inovasi meja boleh laras atasi sakit belakang - Ghazali, Alias (Media Mulia Sdn. Bhd., 2024)
MASALAH sakit belakang atau lower back pain (LBP) sering berlaku kepada mereka yang bekerja di pejabat. Ia akan berlaku kepada mereka yang sering berada pada posisi duduk terlalu lama sehingga tujuh atau lapan jam sehari.