UMPSA jalin kerjasama kelestarian bersama Tanah Makmur Berhad - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 26 Jun 2024 - Majlis Pertukaran Memorandum Persefahaman di antara Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dan Tanah Makmur Berhad (TMB) serta Sesi Perkongsian oleh Ketua Pegawai Eksekutif TMB, Dato' Shahrul Nizam Abdul Aziz telah berlangsung di Dewan Bankuet UMPSA Pekan baru-baru ini.