Amanat Naib Canselor 2024 - Keperibadian unggul dan kelestarian hikmah - Yuserrie, Zainuddin (UMPSA, 2024)
1. Alhamdulillah, saya merafakkan setinggi-tinggi kesyukuran ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah rahmat, kurnia dan izin-Nya, maka saya berpeluang untuk bertemu dengan warga Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) untuk menyampaikan amanat saya untuk tahun 2024 pada pagi ini. 2. Justeru, saya ingin terlebih dahulu mengambil kesempatan ini untuk merakamkan ucapan penghargaan kepada seluruh warga kerja dan mahasiswa UMPSA yang menyertai sesi amanat pada pagi ini.