UMPSA anjur Sesi Libat Urus Pembangunan Pelan Strategik UMPSA 2026-2028 bersama mahasiswa - Rosidah, Hassan (UMPSA, 2024)
PEKAN, 13 Jun 2024 – Pusat Pengurusan Strategik dan Kualiti (PPSK), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah mengadakan Sesi Libat Urus Pembangunan Pelan Strategik UMPSA 2026-2028 (UMPSA28) bersama Mahasiswa di DK3, Fakulti Teknologi Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE) Pekan baru-baru ini.