Pelajar Ikatan Siswa Anak Darul Ta’zim (ISKANDAR) anjur program Iskandar on Tour 5.0 - Norul Fadilah, Abdullah (UMPSA, 2024)
KUALA LIPIS, 19 Mei 2024 – Seramai 50 orang sekretariat Ikatan Siswa Anak Darul Ta’zim (ISKANDAR) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menganjurkan program Iskandar on Tour 5.0 di negeri Johor Darul Takzim.