Kepimpinan dan Dedikasi Kesukarelawanan Fatini Nasuha Diiktiraf di Anugerah MARS 2023 - Nor Azlina, Ahmad (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 18 Mei 2024 – Fatini Nasuha Ahmad Puad, seorang mahasiswa Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah dinobatkan sebagai Tokoh Mahasiswa Harapan pada Majlis Anugerah Mercu Sanjungan (MARS) 2023 yang berlangsung di Hotel Zenith, Kuantan baru-baru ini.