Kelab Rekreasi UMPSA T-Rex rai Aidilfitri dengan cabaran White Water Rafting - Muhammad Aizat, Azed (UMPSA, 2024)
SUNGKAI, 28 April 2024 – Seramai 35 orang Ahli Kelab Rekreasi UMPSA (T-Rex), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) meraikan Aidilfitri dengan cara mereka tersendiri iaitu menerokai keindahan alam semula jadi sambil melaksanakan aktiviti ‘White Water Rafting’ atau Rakit Redah Jeram di Sungai Sungkai, Perak Darul Ridzuan pada 27 hingga 28 April baru-baru ini.