Kita Kesuma Nusa - Mohd Ferdaus, Musa (UMPSA, 2024)
Hari ini tibalah masa; Meraikan pekerja luar biasa; Tidak kira sehari atau berdasawarsa; Di kota mahupun di desa; Produktiviti kerja tingkat sentiasa; Jangan jadi petualang bangsa; Merosak menjadi pembinasa