Rangka dasar pendidikan AI rentas potensi murid elak keciciran - Abdul Nasir, Abd Ghafar (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
Kementerian Pendidikan (KPM) baru-baru ini mengumumkan pembelajaran kecerdasan buatan (AI) akan dilaksanakan seawal peringkat sekolah rendah menjelang jendela persekolahan 2027.