Program Semarak Ramadan Menteri KPT beramah mesra bersama pelajar UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 4 April 2024 - Menteri Pendidikan Tinggi, Yang Berhormat Dato' Seri Diraja Dr. Zambry Abd Kadir meneruskan siri jelajah program Semarak Ramadan KPT dengan bertandang ke Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini.