UMPSA anjur Kempen Keselamatan Jalan Raya ‘Pandu Cermat Sampai Selamat’ - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 4 April 2024 - Seramai kira-kira 600 pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah menerima manfaat daripada Kempen Keselamatan Jalan Raya ‘Pandu Cermat Sampai Selamat’ bermula dari 4 hingga 6 April 2024.