Roti Kukus dan Sangkaya inisiatif Dapur Sahur mahasiswa UMPSA - Nor Azlina, Ahmad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 17 Mac 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengagihkan sebanyak 260 set roti kukus dan sangkaya kepada 260 orang pelajar terawal dalam program Dapur Sahur baru-baru ini.