Penjelasan kekeliruan warna jingga bata dalam berpakaian - Redzuan, Muharam (New Straits Times Press (M) Bhd, 2024)
Kuala Lumpur: Tidak salah jika mengenakan pakaian berwarna jingga bata atau orange brick dengan syarat pemakainya menutup aurat, tidak menyamai imej orang kafir dan lelaki tidak cuba menyerupai wanita.