Majlis Berbuka Puasa UMPSA dan Babaker perkenalkan kepelbagaian budaya - Muhammad Zufli, Zuhari (UMPSA, 2024)
PEKAN, 26 Mac 2024 – Babaker telah menganjurkan Majlis Berbuka Puasa bersama pelajar antarabangsa Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dari Yemen, Jordan dan Syria di di Babaker Hostel, Jalan Tegak.