Free Market UMPSA kongsi rezeki menjelang Aidilfitri - Muhammad Aizat, Azed (UMPSA, 2024)
PEKAN, 26 Mac 2024 - Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni dengan kerjasama Pusat Pembangunan Kelestarian, Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dan Residen Pelajar, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menganjurkan program Free Market di Pekan dan Kampus Gambang selama dua hari berturut-turut.