Mohamad Mohsin perintis Syarikat Permula Siswa UMPSA - Amira Wayhida Izzati, Mohamad Amin; Halizan, Mohmood (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 13 Mac 2024 - Pelajar tahun 4, Sarjana Muda Sains Komputer (Kejuruteraan Perisian) dengan Kepujian, Fakulti Komputeran (FK), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Mohamad Mohsin Ismail menjadi perintis bagi Syarikat Permula Siswa dengan melibatkan diri dalam perniagaan berfokuskan teknologi maklumat.