Wajarkah Malaysia adakan Sambutan Hari Etnik - Hasnah, Hussiin (UMPSA, 2024)
Sejarah telah mentakdirkan negara ini sebagai sebuah negara masyarakat majmuk yang terdiri daripada pelbagai etnik, bangsa, agama, kepercayaan, budaya dan juga adat. Lipatan sejarah telah menceritakan bagaimana wujudnya masyarakat pelbagai di negara ini.