UMPSA timba pengalaman sertai pertandingan kereta berhias - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2024)
KUANTAN – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) tidak melepaskan peluang menimpa pengalaman dalam menyertai pertandingan kereta berhias sempena Malam Karnival Rakyat Pahang 2024 malam tadi.