Heret Israel ke ICJ beri sinar baharu Palestin - Hasan, Ahmad (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
Dalam perang Israel-Palestin, tiada kata mampu diungkapkan kerana bahasa kehilangan kalimahnya. Mungkin gambar visual lebih mampu menghayati senario hakikat penderitaan manusia tinggal di bumi Gaza.