Mohamad Samsulsairi bina empayar Engineer Tako - Halizan, Mohmood (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 24 Januari 2024 - Graduan holistik, berciri keusahawanan dan seimbang merupakan merupakan salah satu elemen lonjakan Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2015-2025 (Pendidikan Tinggi).