Projek Dapur Kita Mahasiswa Bantu Mahasiswa - Nor Azlina, Ahmad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 13 Januari 2024 – Sebanyak 300 keping roti canai dan 600 keping lempeng berjaya diagihkan kepada mahasiswa Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) melalui inisiatif Dapur Kita dengan pendekatan ‘Mahasiswa Bantu Mahasiswa’.