3 daerah di Pahang terima jaringan perkongsian TechTools for Educators - Hafizoah, Kassim; Nor Yazi, Khamis; Azwin Arif, Abdul Rahim; Fatimah, Ali; Mohammad Musab, Azmat Ali (UMPSA, 2024)
KUALA LIPIS, 1 Disember 2023 – Seramai 85 tenaga pengajar daripada sekolah-sekolah tiga daerah di negeri Pahang berjaya dikumpulkan dalam program TechTools for Educators di antara tiga Pejabat Pendidikan Daerah Maran, Jerantut dan Kuala Lipis dengan Pusat Bahasa Moden (PBM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).