Biasiswa Ciput - Noor Raha, Mohd Radzuan (Syahida Hassan Enterprise, 2023)
Catatan 38 orang penulis berkisar pengalaman mereka membuat pelbagai pekerjaan demi mendapat duit poket. Ada pengalaman pahit, manis dan pelbagai rasa yang boleh dijadikan pengajaran buat semua pembaca.