Rekod status pemadam api melalui aplikasi - Ghazali, Alias (Kosmo, 2023)
ALAT pemadam api merupakan salah satu keperluan yang perlu disediakan terutama pada premis-premis perniagaan sebagai langkah pencegahan kebakaran.