UMPSA, Trash Hero Kuantan dan Alam Flora berjaya bersihkan 67.4 kg sampah - Mohd Halimi, Abdul Aziz (UMPSA, 2023)
KUANTAN, 25 November 2023 - Pusat Kecerdasan Bahan Termaju (Pusat Bahan), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama Trash Hero Kuantan dan Alam Flora Sdn. Bhd. buat julung kalinya berjaya membersihkan 67.4 kilogram sampah dari Pantai Pelindung, Beserah melalui aktiviti pembersihan pantai.