Belenggu Kecelaruan Kebimbangan Sosial KKS Dalam Kalangan Mahasiswa - Norizan, Yusof (UMPSA, 2023)
Transisi dari pembelajaran dalam talian kepada pembelajaran bersemuka memberi impak yang sangat besar kepada mahasiswa masa kini. Perubahan ini memerlukan penyesuaian diri yang tinggi seperti berjauhan dari keluarga, menjadi mandiri, aktif bergerak untuk menghadiri kuliah, serta melaksanakan tugasan secara berkumpulan. Transisi ini memerlukan penyesuaian diri yang baik dan sikap toleransi dalam diri mereka.