FiS-T produk inovasi Kumpulan Innovative-T, FSTI Rangkul Gelaran Johan Konvensyen Kumpulan Inovatif dan Kreatif, KIK Horizon Baharu UMPSA 2023 - Noor Diana, Abdul Majid (Faculty of Industrial Sciences and Technology, UMPSA, 2023)
Pada 7 - 8 November 2023 yang lalu telah berlangsungnya Konvensysen Kumpulan Inovatif dan Kreatif (KIK) Horizon Baharu UMPSA di Dewan Banquet UMPSA, Pekan. Pengarah Pusat Pengurusan Stategik dan Kualiti (PPSK), Prof. Madya Ir. Dr. Norazwina Zainol, menyatakan konvensyen ini memberikan peluang kepada komuniti UMPSA untuk berkongsi idea inovatif. Juri terdiri dari En. Husaini A. Razab dari UITM, Pn. Noor Diyana Hayati Binti Kamudin dari Kementerian Sains, Teknologi Dan Inovasi, dan Ts. Muhaimin Mustakim Bin Jamaludin dari Pejabat Setiausaha Kerajaan Pahang.