Sistem notifikasi AI bantu halau gajah - Ghazali, Alias (Media Mulia Sdn. Bhd., 2023)
PENCEROBOHAN hidupan liar merupakan antara insiden yang sering berlaku di penempatan manusia termasuk ladang ternakan di kawasan luar bandar terutama berdekatan hutan.