Kembara Eksplorasi Asean Yayasan UMP santuni komuniti Islam di Kemboja - MUHAMMAD ZUFLI, ZUHARI (UMPSA, 2023)
PHNOM PENH, 17 November 2023 - Yayasan Universiti Malaysia Pahang telah melaksanakan program Kembara Eksplorasi Asean@Phnom Penh, Kemboja pada 11 hingga 17 November yang lalu.