NC UMPSA lancar Program Kembara Eksplorasi Asean - MUHAMMAD ZUFLI, ZUHARI (UMPSA, 2023)
PEKAN, 27 Oktober 2023 –Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Dato’ Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin yang juga Timbalan Pengerusi Yayasan UMP menyerahkan bendera UMPSA dan plakad kepada tiga orang Pengurus Projek Program Kembara Eksplorasi ASEAN di Dewan Bankuet, UMPSA Pekan.