Usia 52 bukan penghalang Adam Yusuf sambung belajar - Sakinah, Abdullah (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 24 Oktober 2023 - Walaupon usia hampir 52 tahun, penerima Anugerah Pembelajaran Sepanjang Hayat UMP Advanced, Adam Yusuf masih lagi cekal menimba ilmu pengetahuan.