Kesungguhan dan kegigihan rahsia konsisten Muhammad Aslam raih dua kali kecemerlangan - Shalfarina, Shahriman (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 - Kemanisan memperoleh diploma kelas kedua dengan Purata Nilai Gred Kumulatif (PNGK) 3.58 tiga tahun lalu menjadi pemangkin semangat kepada Muhammad Aslam Zulkarnain, 23, untuk mengulangi kejayaan itu ketika melanjutkan pelajaran ke peringkat ijazah.