Yuserrie dilantik semula Naib Canselor UMPSA - Astro, Awani (Astro Awani Network Sdn. Bhd., 2023)
KUALA LUMPUR: Prof Datuk Yuserrie Zainuddin dilantik semula sebagai Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).