Muhammad Akmal graduan yatim piatu hadiahkan kejayaan buat keluarga - Shalfarina, Shahriman (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 22 Oktober 2023 - Tatkala graduan yang lain meraikan hari konvokesyen mereka bersama ibu bapa tercinta, namun tidak bagi Muhammad Akmal Hakim Mohd.Darus, 24, yang hanya melihat kegembiraan itu dengan perasaan hiba.