FPI anjur UMPSA Business Forum 2023 dan FIM Hooding Ceremony - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 20 Oktober 2023 – Buat julung kalinya, Fakulti Pengurusan Industri (FPI), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah mengajurkan UMPSA Business Forum 2023 dan FIM Hooding Ceremony di AC Hotel by Marriott Kuantan bar—baru ini.