42 graduan UMPSA terima Diploma CBTM - Sakinah, Abdullah (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 24 Oktober 2023 - Seramai 42 graduan program kerjasama Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan (UMPSA) dan Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT) di bawah agenda Pembelajaran Sepanjang Hayat (PSH) menerima diploma masing-masing yang disampaikan Naib Canselor UMPSA, Profesor Dato’ Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin pada Majlis Konvokesyen UMP Ke-18 baru-baru ini.