Izza Wajihah Ismail - Pinjam semangat ibu demi kejayaan saya dan kebahagiaan ibu - Norhidayah, Mohamad (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 – Kesungguhan dan minat yang mendalam bidang yang diceburi, Izza Wajihah Ismail, 25, meraih Anugerah Kecemerlangan Malakoff Corporation Bhd. dalam Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-18.