Jeckey Ng Kah Poo terima Hadiah Kecemerlangan Akademik Presiden Lembaga Jurutera Malaysia LJM - Hafizatulazlin, Abdul Aziz (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 - Pandemik COVID-19 tidak menghalang Jeckey Ng Kah Poo, graduan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Elektrik (Elektronik) dengan Kepujian, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) untuk lebih fokus dan tidak berputus asa.