Yunalis Amani dinobatkan penerima Anugerah Profesor Dato' Dr. Mashitah Mohd. Yusof - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 22 Oktober 2023 – ‘Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu, begitulah perumpamaan yang boleh diungkap buat anak kelahiran Dungun, Terengganu, Yunalis Amani Abd Rashid, 24 apabila dipilih merangkul Anugerah Profesor Dato’ Dr. Mashitah Mohd Yusof.