UMPSA dilengkapi fasiliti canggih bakal hasilkan jurutera berjaya - Hafizatulazlin, Abdul Aziz (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 - Graduan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Pagie Lau Ting Ying yang berasal dari Miri, Sarawak menerima Hadiah Kecemerlangan Akademik Presiden Lembaga Jurutera Malaysia (LJM) pada Majlis Konvokesyen UMPSA Ke-18 yang diadakan di Dewan Kompleks Sukan UMPSA Kampus Gambang.