Abang wakilkan arwah Fauzan - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2023)
GAMBANG, 21 Oktober 2023 - Kuatkan semangat dan menahan perasaan sebak mengiringi langkah seorang abang yang wakili kedua ibu bapanya untuk menerima Anugerah Anumerta buat Allahyarham adiknya pada Majlis Konvokesyen Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Ke-18 di Dewan Kompleks Sukan Kompleks Sukan UMPSA.