Sejarah panjang tuntutan Sulu terhadap Sabah - Hasnah, Hussiin (Media Mulia Sdn. Bhd, 2023)
TUNTUTAN Sulu ke atas Sabah merupakan satu isu yang menggemparkan rakyat Malaysia dan menjadi topik hangat yang diperbincangkan suatu ketika dahulu.