109 pensyarah UMPSA diiktiraf dalam Majlis Anugerah Cendekia Bitara - Mohamad Shofi, Mat Isa (UMPSA, 2023)
KUANTAN: Seramai 109 penyelidik Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima anugerah merangkumi 101 Anugerah Cendekia Bitara (ACB), enam Anugerah e-Pengajaran Universiti (APU) dan dua Anugerah Akademik Universiti (AAU) yang dikhususkan kepada warga akademia universiti terbabit yang terbukti berwibawa dan berketokohan dalam lapangan pengajaran serta pembelajaran.