Inspire@Projek Pintar melabuhkan tirainya dengan membentuk semangat motivasi murid yang tinggi - MUHAMMAD ZUFLI, ZUHARI (UMPSA, 2023)
PEKAN, 25 September 2023 - Seramai 35 orang fasilitator daripada kalangan mahasiswa dan Alumni Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah berjaya menganjurkan Program Inspire@Projek Pintar bagi menyemai sikap motivasi dalam diri murid-murid yang terpilih di sepuluh buah sekolah sekitar daerah Pekan.