Hasrat pelajar masuk UMPSA tertunai, terima pembiayaan sepanjang pengajian - Muhammad Aizat, Azed (UMPSA, 2023)
JERTEH, TERENGGANU, 25 September 2023 - Hasrat pelajar lepasan Sekolah Menengah Kebangsaan Tok Dor, Jerteh, Nooraizah Mohd Safie, 19 untuk ke menara gading tertunai setelah beliau hampir melupakan hasrat untuk menyambung pengajian apabila mengenang nasib keluarganya yang tidak mampu menyara pengajiannya susulan kesusahan hidupan dan kekangan kewangan yang dihadapi keluarga.