Kemerdekaan Acuan Malaysia - Hasnah, Hussiin (Pejabat Naib Canselor, 2023)
Setelah mencapai kemerdekaan, bukan satu tugas mudah untuk mengekalkan kemerdekaan. Syukur alhamdulillah, kita akan menyambut ulang tahun kemerdekaan kali yang ke-66 tahun pada 31 Ogos 2023.