Robotic Bootcamp 2023 tarik minat pelajar eksplorasi bidang STEM - Nur Ainaa Adhreena, Muhamad Shukri (UMPSA, 2023)
PEKAN, 21 Ogos 2023 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama Sekolah Kebangsaan Assunta Convent buat julung kalinya menganjurkan Program Profesor Turun Padang berkonsepkan Robotic Bootcamp 2023 yang akan berlangsung selama tiga hari bermula hari ini.